POSVEĆENOST KVALITETU I POTROŠAČIMA

14 GODINA POVERENJA

 

Već duže od jedne decenije preduzeće Selectra trade jedan je od lidera u prodaji elektromaterijala na veliko i malo u Jablaničkom okrugu.

U svom poslovanju maksimalno smo posvećeni potrošaču u cilju ispunjenja njegovih potreba, pružanjem stručne pomoći i savetima pri izboru robe i usluga, kao i ponudom širokog asortimana najboljih proizvoda domaćih i stranih proizvođača.

Pratimo svetske trendove poslovanja i među prvima ih plasiramo na domaćem tržištu, a put do kredibiliteta kod naših klijenata gradili smo konstantnim kvalitetom ponude, koju odlikuju vrhunskih materijali i dizajn.

 

Profesionalnost, pouzdanost i transparentnost poslovanja su vrednosti od kojih ne odustajemo, što se i ogleda u do sada veoma uspešnoj saradnji, kako sa krajnjim potrošačima tako i sa mnogobrojnim firmama u našoj zemlji.

Preko stotinu kompanija i ustanova sa područja cele Srbije poklonilo nam je poverenje, kao i veliki broj individualnih klijenata koji nam se stalno vraćaju.

Pored prodajnog asortimana, bavimo se i izradom projektne dokumentacije i vršimo izvođenje elektroinstalacionih radova na području cele Srbije.